fbpx

horoscop | Fecioarele și-ar putea schimba locuința, iar Peștii se pregătesc de nuntă. Cum va fi luna iulie pentru fiecare zodie

Pentru multe zodii, iulie începe cu o perioadă aglomerată, în care vor avea mult de muncă. Dar a doua jumătate a lunii va fi o perioadă excelentă pentru activități creative și pentru vacanțe

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Luna iulie va fi o lună mult mai bună și mai liniștită pentru zodia ta. Încercările mai dificile prin care ai trecut, schimbările pe care a trebuit să le accepţi în ultimele luni, indiferent de ce îţi doreai, au fost provocate de astre retrograde precum Jupiter și Mercur. Poate că au fost și momente bune, în care ai învațat mai multe despre tine și ai găsit soluții mai bune la problemele tale. Din iulie, astrele îți oferă o perioadă de stabilitate şi de liniște, mai ales în familie și în cuplu. Bucură-te de concediu și de zilele pline de romantism.

Taur

În primele săptămâni ale lunii iulie, vei avea ocazia să îţi consolidezi poziţia la locul de muncă sau să ajungi pe un post pe care îl vei păstra mulţi ani de acum încolo. Câteva probleme la serviciu pot apărea în jurul datei de 9 iulie, când va fi Lună nouă în zodia Racului, dar în restul zilelor proiectele tale se vor îndeplini aşa cum îţi doreşti. Apar responsabilităţi noi, dar vei fi încântat/ă că îţi poţi pune în lumină calităţile şi talentele native. În a doua jumătate a lunii iulie, cariera ta va merge pe un drum mai drept și te poți bucura și de o scurtă pauză, de un concediu relaxant.

Gemeni

Inteligenţa şi intuiţia au fost dintotdeauna armele tale cele mai puternice, iar obstacolele pe care ţi le-au pregătit astrele în acest an îţi vor pune la încercare cele mai rafinate abilităţi. Fii deschis/ă şi acceptă schimbările care vor veni, dar pregăteşte-te din timp să le faci faţă. Mercur te va ajuta să îţi pui în valoare calităţile profesionale în luna iulie, chiar dacă responsabilităţile de la serviciu vor fi mai variate şi mai dificile. Va fi o lună în care vei munci mai mult, dacă vrei să strângi mai mulți bani, iar la concediu te poți gândi în luna august.

Rac

Ține cont de faptul că Jupiter este retrograd în această vară și influențează puternic zodiile de Apă, inclusiv zodia ta. Este posibil să te confrunţi cu probleme noi la serviciu şi cu noi metode de lucru. Dar totul se învaţă din mers, iar tu excelezi la acest capitol. În prima jumătate a lunii iulie, te vei concentra asupra muncii tale, dar după data de 17 iulie, trebuie să te ocupi mai mult de tine, mai ales că viaţa ta personală poate cunoaşte o întorsură neaşteptată. Dacă te cucereşte o iubire nouă peste vară, Saturn te va ajuta să tranformi această pasiune într-o relaţie de viitor, stabilă şi echilibrată.

Leu

Primele două decade a lunii iulie vor marca una dintre cele mai importante perioade ale acestui an. Deciziile pe care le iei în aceste zile şi toate eforturile pe care le faci să îţi faci viaţa mai frumoasă, se vor reflecta în schimbările menite de astre. Fii atent/ă ce îţi doreşti! Vestea bună este că vei avea alături de tine o prietenă devotată sau o soră care întotdeauna te-a protejat. Iar în relaţia de cuplu, Mercur va îndepărta orice urmă de gelozie şi te va ajuta să depăşeşti mult mai uşor momentele tensionate.

Fecioară

Astrele te întâmpină cu o atmosferă destul de plictisitoare la începutul lunii iulie, când îți petreci timpul muncind, fără prea multe evenimente deosebite. Poate ar trebui să faci sport, să faci scurte drumeții la munte sau să organizezi câte o petrecere inedită, să te bucuri de prezenţa prietenilor. Marile momente astrale te aşteaptă abia în cea de a doua jumătate a lunii iulie. Venus dă startul unor schimbări semnificative în viaţa personală și, poate, vei reuși să îți cumperi o locuință nouă sau o mașină pe placul tău.

Balanță

Venus este de partea ta în luna iulie și te va ajuta să rezolvi toate problemele de ordin personal sau să te gândeşti la viitorul relaţiei de dragoste. Este posibil ca partenerul tău să îţi vorbească tot mai des de căsătorie. La jumătatea lunii, Marte influențează zodia ta cu un impuls puternic asupra activităţilor creative şi profitabile. Cariera ta poate lua avânt şi se poate îndrepta spre o poziţie de conducere, dacă lucrezi într-un domeniu legat de artă şi comunicare. La sfârşitul lunii, vei fi răsplătit/ă pentru munca depusă de-a lungul anului, iar veniturile tale sporesc.

Scorpion

Dacă vrei să îţi meargă totul din plin, încearcă să te achiţi de datorii chiar de la începutul lunii iulie. Ia în calcul nu numai împrumuturile în bani, ci şi serviciile pe care ţi le-au oferit cândva unii prieteni. Luna aceasta, ar fi bine să te întâlnești mai des cu oamenii care îți sunt dragi, cu cei care au fost lângă tine și te-au ajutat. Și ei, la rândul lor, au nevoie de sprijinul tău. În a doua jumătate a lunii iulie, datorită lui Venus te poți bucura de o perioadă mai relaxată și, poate, chiar de un concediu în străinătate.

Săgetător

Luna iulie este mai generoasă din punct de vedere financiar, dar ţi-a rezervat câteva momente de impas, în care planurile personale par să se amâne. În faţa deciziilor grele, ascultă-ţi inima! Astrele îţi vor aduce mai mult noroc în privinţa câştigurilor, lucru pe care îl aştepţi de ceva vreme. Chiar după data de 9 iulie, Mercur îți oferă mai multe şanse să câştigi tot mai bine. Schimbarea din plan financiar poate veni în paralel cu ocazia de a-ţi schimba şi locul de muncă. Momentele mai dificile ale acestei luni sunt legate de relația de cuplu care va traversa o perioadă incertă.

Capricorn

Vei avea ocazia să lucrezi mai mult, poate chiar să ai o colaborare nouă. Ideal pentru cariera ta ar fi să poţi învăţa mai multe lucruri despre un alt domeniu de activitate şi să poţi lucra în ambele locuri în acelaşi timp. Începutul lunii iulie este o adevărată provocare din punct de vedere profesional de care trebuie să profiţi la momentul potrivit. Mai târziu, ocaziile de a progresa în carieră vor fi sporadice. Dar, în a doua jumătate lunii iulie, te vei concentra mai mult pe micile tale activități preferate, un hobby, un sport, un proiect creativ, de arată în horoscop iulie 2021.

Vărsător

Luna iulie este o perioadă excelentă pentru călătorii, pentru odihnă, pentru concediu sau pentru sport. Dacă eşti singură, poate fi și luna potrivită pentru a găsi un partener de drum lung. Dacă prima jumătate a lunii este destul de încărcată și vei avea tot felul de întâlniri și drumuri, ultimele două săptămâni ale lunii, viaţa ta pare să fie mai puţin complicată. Vei găsi soluții să împaci programul complex de lucru cu activităţile preferate și chiar să ieși mai des cu prietenii în oraș sau în excursii. În dragoste, lasă lucrurile să evolueze și nu cere nimic complicat partenerului de cuplu.

Pești

Iulie pare să fie cea mai frumoasă lună a anului pentru zodia ta. Chiar de la începutul lunii iulie, vei avea parte de şanse care îţi vor schimba toate planurile personale. Dragostea şi relaţiile cu persoanele dragi vor juca un rol important. Astrele te vor ajuta să consolidezi anumite aspecte din viaţa personală, să cucereşti o nouă iubire sau să îţi întemeiezi o familie. Iulie este luna în care nativii Pești îndrăgostiți au șanse mari să se căsătorească și să se bucure de căsnicii stabile pentru tot restul vieții. Gândește-te doar la viața ta personală și lasă cariera sau banii pe locul doi.

Articole asemănătoare

Back to top button