fbpx

horoscop | Câștiguri financiare, noi relații și călătorii. Ce va „aduce” luna iunie pentru fiecare zodie

Prima lună de vară ne face să căutăm echilibrul și să potolim furtuna din sufletul nostru. Unele zodii vor reveni la o relație mai veche, iar altele vor începe să călătorească tot mai mult și vor cunoaște culturi și oameni noi. Astrologii le recomandă tuturor nativilor să fie atenți, în iunie poate exista un moment de cotitură în carieră, iubire sau viață conjugală.

Berbec

Totul în acest Univers este energie, iar în luna iunie tu o vei avea pe toată. Cu ea vei atrage atenția asupra ta și îi vei atrage și pe alții, care vor gravita în jurul tău. Încearcă să iei primul inițiativele, dar fără să fii insistent sau să pară că ești egocentric.

Potrivit horoscopului lunii iunie 2021, în cuplurile căsătorite unde există un Berbec ar trebui evitate conflictele. Acestea s-ar putea să apară inclusiv cu alți membri de familie. Probleme de sănătate nu vor exista, iar pentru oamenii de afaceri din zodia Berbec se întrevăd niște săptămâni prospere.

Taur

Folosește aceste săptămâni din luna iunie ca să îți revigorezi sufletul. Este perioada perfectă să capeți noi puteri, venite din interiorul tău, iar acest lucru o să se întâmple mai ales în preajma Solstițiului de vară, pe 21 iunie.

Dacă ești într-o relație sau căsătorit, o să ai parte de multă armonie în cuplu, în special în cea de-a doua parte a lunii. Horoscopul lunii iunie 2021 spune că vei comunica excelent cu familia, finanțele vor înflori și vei avea nevoie de oportunități noi de carieră.

Gemeni

În luna iunie din 2021 o să fie o eclipsă de Soare care pentru Gemeni aduce o mulțime de beneficii. Practic, atunci o să un apogeu din punct de vedere intelectual. Percepțiile tale, gândurile, comunicarea – toate acestea vor trece la următorul nivel, nivelul superior.

Gemenii care sunt singuri sunt sfătuiți să nu se arunce în relații noi în luna iunie. Potrivit horoscopului lunar, pentru oamenii de afaceri nu o să fie o perioadă prea bună, la fel cum nici oportunități noi de job-uri nu vor apărea pentru cei care își doresc să facă o schimbare de carieră.

Rac

Luna iunie este și luna cea mai fertilă pentru Raci, la propriu și la figurat. Dacă femeile Rac își doresc să rămână însărcinate, sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple. Solstițiul de vară o să își spună cuvântul asupra Racilor prin dorința de renaștere și vindecare, prin energie emoțională și psihică. Întreg sistemul interior al nativilor se va schimba, în special dacă vor face acte de bunătate pentru ceilalți.

Totodată, Racii pot trece peste unele răni emoționale care țin de familie, mediu unde atmosfera s-ar putea să fie tensionată și unde ar putea să apară conflicte. Nativii nu vor sta bine nici cu sănătatea în luna iunie 2021.

Leu

Despre Lei, numai de bine. Dragostea va fi și mai mare și mai puternică între tine și partenerul tău, iar ca să fie „platoul complet”, nativele zodiei Leu ar putea să rămână însărcinate. Sănătatea o bifezi ca fiind excepțională, iar atmosfera în familie o să fie armonioasă.

Totodată, cum Leii simt des nevoia să „moară și să renască”, în luna iunie 2021 s-ar putea să dea iar un restart vieții lor. Dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal, scapă de ceea ce îți face rău și arată lumii inima ta mare prin încurajări și cuvinte de bine.

Fecioară

Potrivit horoscopului lunii iunie 2021, motto-ul acestei luni: Carpe Diem. Trăiește clipa. Fecioarele vor fi conduse de a realiza mai multe lucruri concrete și de a-și cimenta viitorul. Nimic nu va veni gratis spre ele – ceea ce vor dobândi în această perioadă va fi muncit și meritat pe deplin.

Nativii din Fecioara lucreaza în luna iunie 2021 cu spor și iau proiecte care le solicită calitățile. Schimbări pot apărea și în dieta lor, în stilul de viață per total, și se vor observa într-un corp mai sănătos și mai puternic. Dacă pe plan profesional nu vor fi probleme majore, Fecioarele trebuie să fie puțin ateneu la ce se întâmplă în familie.

Balanță

Frumusețe = Atracție = Iubire. Toate cele trei principii se leagă de Venus, planeta care conduce nativii din Balanță. Potrivit horoscopului lunii iunie 2021, în special în această perioadă, Venus o să interacționeze cu alte cinci planete. Acestea vor stimula zona romantică, așa că o Balanțele vor fi mai afectuose, senzuale și iubitoare.

Persoanele singure s-ar putea îndrăgosti nebunește la prima vedere. Orice relație amoroasă pe care o vor începe acum o să pară binecuvântată de astre.

Scorpion

În preajma Solstițiului de vară, Scorpionii vor ajunge la un nivel nemaiîntâlnit de profunzime, iar cea mai sensibilă parte din ei va ieși la iveală. Nativii își vor asculta mai bine vocea interioară și vor avea tot felul de revelații.

E bine acum ca Scorpionii să facă liniște în jurul lor și să asculte anumite indicii și semne care vin din exterior – coincidențe, simboluri, vise – în special cele legate de apă. Nativii care sunt cuplați n-ar trebui să se angajeze în prea multe activități sociale, iar cei singuri s-ar putea să își întâlnească marea iubire dacă sunt și carismatici. Imaginea familiei nu va fi alterată de probleme în luna iunie 2021, iar la serviciu ar putea exista măriri de salariu.

Săgetător

Horoscopul lunii iunie 2021 spun că aceasta o să vină la pachet cu multă reflecție și cugetare pentru Săgetători. Dacă ai îndurat perioade dificile, acum este momentul să te oprești și să analizezi ce au însemnat pentru tine. Poți considera că ai trecut printr-un foc purificator și chiar este indicat să aprinzi o lumânare în camera unde stai atunci când vrei să meditezi și să te refaci.

Căsniciile Săgetătorilor vor fi armonioase în luna iunie, cu multă comunicare de calitate. De cealaltă parte, Săgetătorii singuri ar trebui să își țină suspiciunile doar pentru ei dacă vor să formeze o legătură cu cineva.

Este posibil să se ivească ceva probleme de sănătate, iar în carieră, oferte mai avantajoase.

Capricorn

Cuvântul lunii iunie pentru Capricorni: magie. O să faceii magie cu unele situații care par fără ieșire, dar cărora le vei da de cap prin creativitate și eficiență.

În viața conjugală s-ar putea să dispară această vrajă pe alocuri, dar o poți readuce la normal prin anumite compromisuri. Capricornii singuri nu își vor găsi neapărat jumătatea, însă vor găsi iubirea pe care o caută în tot felul de adunări cu persoane apropiate. Sănătatea va fi excepțională, atât că în familie ar putea să apară unele turbulențe.

Vărsător

Pentru Vărsători, eclipsa solară din iunie luminează viitorul. Nativii vor fi capabili să vadă aspecte importante legate de planurile și dorințele lor, să le creioneze mai bine, sau chiar să și le imagineze dacă ele n-au existat până acum.

Dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal, încearcă să îți proiectezi visurile. Fă un colaj de cuvinte și imagini în mintea ta, încearcă să studiezi cu atenție aceste dorințe și să le faceți să existe și în realitate. Cu puțin efort, în căsnicie nu vor exista certuri, iar cu sănătatea nu vei avea probleme.

Pești

Pământul către Pești! Dacă Peștii au deseori tendința de a ajunge în alte dimensiuni ale Universului pentru că sunt visători din fire, în luna iunie ei vor fi cât de cât cu picioarele pe pământ. Pot face și niște exerciții fizice care să îi ajute să fie și mai conectate cu realitatea: așază-te cu picioarele desculțe pe pământ ca să îl simți, îmbrățișează un copac, grădinărește, mânâncă legume din curte.

Cei căsătoriți pot încerca tot felul de activități sociale care să le aducă și mai multă satisfacție în cuplu. În familie ar putea apărea unele neînțelegeri și certuri și este posibil să aveți și probleme cu banii sau probleme în carieră.

Articole asemănătoare

Back to top button