fbpx

horoscop | Câștiguri financiare, noi relații și călătorii. Ce va „aduce” luna august pentru fiecare zodie

Ultima lună de vară ne face să căutăm echilibrul și să potolim furtuna din sufletul nostru. Unele zodii vor reveni la o relație mai veche, iar altele vor începe să călătorească tot mai mult și vor cunoaște culturi și oameni noi. Astrologii le recomandă tuturor nativilor să fie atenți, în august poate exista un moment de cotitură în carieră, iubire sau viață conjugală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Interpretările tale asupra evenimentelor din jur nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din cauza asta, iar tu o știi. Ești neliniștit/ă mereu și luna august nu aduce nici o schimbare pozitivă în acest sens. Saturn este cel care va face o dubioasă ședere în zodia ta. Energia pe care o vei recepționa va fi destul de confuză pentru tine.

Taur

Ți se reproșează că ai fost prea indulgent/ă în raport cu anumite persoane care te-au jignit. Starea emoțională indusă de acele contexte a atras după sine dezamăgiri în raport cu propria persoană. Oricât de dificil poate părea în plan scriptic, este important să te ierți pentru greșelile pe care știi că le-ai făcut. Fă asta cu tine pentru a putea face asta și cu cei din jur.

Gemeni

Suferi foarte mult pentru o pierdere care are loc în viața ta. Te simți, pur și simplu, încătușat/ă de durere. Pentru ca această stare să nu aibă urmări în viitor, este nevoie să îți dai voie să trăiești tot ceea ce este de simțit. Partenerul de viață este alături de tine și te susține necondiționat pe acest drum. Ai încredere în el și în tine!

Rac

Partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante. Nu îți dorești să mai afli răspunsuri și de aceea nu mai ai întrebări. Jupiter va fi foarte expresiv pe parcursul lunii august, mai ales în acele zile când confuzia pare să îți invadeze simțurile. Explorezi mai mult viața ta interioară și te lași condus/ă de lucrurile pe care le descoperi.

Leu

Îți aloci o pauză de la tot ceea ce trăiești. În luna august vei simți nevoia să te retragi singur/ă, pentru câteva zile, într-o zonă liniștită. Această decizie vine în urma eșecurilor de care ai avut parte în ultima perioadă. Regăsirea interioară te va ajuta să dai un nou sens propriei vieți. Mai mult decât atât, regăsirea pe care o vei accesa va aprofunda anumite relații importante pentru tine.

Fecioară

Îți dorești să nu ratezi nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău. Această nevoie te ține mereu într-o stare de vigilență exagerată. Corpul tău va resimți cel mai mult tensiunea acumulată în acest sens. Chiar dacă anumite persoane nu se mai află fizic în viața ta, știi că ține de tine să treci peste dezamăgirile trăite și să le dai un nou sens.

Balanță

Pe parcursul întregii luni te vei afla între două stări puternice, cea de autonomie și cea de intimitate absolută. Dualitatea lucrurilor de care ai parte te va pune în încurcătură. Chiar dacă prietenii apropiați sunt și cei care îți oferă cel mai mult sprijin, vei trece printr-o perioadă când vei avea nevoie să fii doar tu cu tine. Onorează cu răbdare și empatie această nevoie!

Scorpion

Prosperitatea financiară de care ai parte în prezent te ajută să faci unele ajustări necesare propriei vieți. Luna august a acestui an te va ajuta să colecționezi amintiri frumoase și vei fi recunoscătoare pentru ceea ce trăiești. În plan profesional, este important să îți menții motivația la cote maxime. Apar noi oportunități de implicare în proiecte de mare anvergură.

Săgetător

Vor fi situații dificile pentru tine pe parcursul acestei luni, situații în raport cu care te vei bloca. Ești o fire pașnică, dar intențiile răutăcioase ale celor din jur te provoacă destul de intens. Planetele îți sugerează să fii mai precaut/ă în plan profesional. Dacă este vorba de contracte importante, încearcă să ceri o a doua opinie înainte de a da curs semnării lor.

Capricorn

Atunci când sunt la mijloc emoții intense, părerea unei persoane care nu este direct implicată îți poate oferi o perspectivă diferită. Este de preferat să ai o vedere de ansamblu cât mai unitară și obiectivă. Familia este cea care te va provoca destul de mult pe parcursul acestei luni. Ai încredere că lucrurile se vor echilibra, chiar dacă va fi nevoie să treci prin situații dificile.

Vărsător

De cele mai multe ori, alegerile celorlalți vorbesc despre neputința ta de a face ceva concret pentru ei. Indiferent de modul în care decurge viața lor, este despre ei, nu despre tine. Este important să faci această diferență. Energia difuză a mai multor planete va crea destul de multă confuzie. Rămâi aproape de acele persoane de referință pentru tine.

Pești

Este destul de dificil să faci alegeri care vizează întru totul armonia propriei familii. Sunt mulți factori pe care este important să îi iei în considerare. În perioada care urmează, nu știi de ce, dar îți dorești să păstrezi aparențele în raport cu viața personală. Poate fi vorba de un mecanism de apărare sau de o nevoie mai mare de intimitate. Fă ceea ce simți!

Articole asemănătoare

Back to top button