fbpx

Zborurile de pe un aeroport din Japonia, date peste cap de o broască țestoasă

Vizită supriză pe o pistă aeriană! Un pilot care se pregătea pentru decolare a contactat controlul traficului aerian, vineri, 24 septembrie, după ce a văzut o broască țestoasă de aproximativ două kilograme care se deplasa pe pista aeroportul internațional Narita, de lângă Tokyo, potrivit Libertatea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cinci curse au fost amânate până când broasca țestoasă a fost scoasă de pe pistă, informează The Guardian. Personalul aeroportului a reușit să scoată broasca țestoasă cu ajutorul unei plase și a verificat pista de 4000 de metri pentru a vedea dacă sunt și alte obiecte străine, lucru ce a provocat o întârziere de 15 minute la cinci zboruri, potrivit Mainichi Shimbun.

Printre avioanele care au înregistrat întârzieri s-a aflat și un Airbus A380 All-Nippon Airways al cărui fuselaj este decorat cu imagini cu broaște țestoase marine, care au fost pictate în iulie anul trecut pentru a sărbători serviciul transportatorului către Hawaii, acolo unde animalele sunt considerate sacre.

Potrivit reprezentanților aeroportului Narita, broasca țestoasă care a pătruns pe pistă ar putea proveni din iazul de reținere al aeroportului, situat la aproximativ 100 de metri de pistă.

Avionul ANA al cărui pilot a observat broasca țestoasă era pe punctul de a decola către insula Okinawa din sudul Japoniei.

„În Hawaii, broaștele țestoase marine sunt văzute ca aducând noroc și sperăm că această broască țestoasă care a venit să vadă zborul anunță un viitor luminos”, se spune într-un comunicat al companiei aeriene ANA.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button