fbpx

WhatsApp se transformă în Telegram, peste noapte: Schimbarea așteptată demult de utilizatori

WhatsApp face o treabă foarte bună nu doar în a-și menține utilizatorii în curte, dar și în a atrage alții noi. Secretul stă în actualizările dese și, nu de puține ori, ”împrumutul” de funcții de la concurență, Telegram, Signal și nu numai.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

WhatsApp era cu mult în spatele concurenței când vine vorba de suportul pentru comunități numeroase. În teorie, grupurile făceau o treabă decentă pentru o mână de oameni care vroiau să organizeze următorul grătar, dar nu putea fi considerat un instrument de business eficient, nici măcar pentru câteva zeci de utilizatori. Cel mai nou update face un pas important spre a adresa aceste minusuri.

WhatsApp, varianta pentru comunități

WhatsApp a început să testeze un nou set de funcții pe partea de comunități sau Communities. Actualizarea aflată momentan în beta sper să ajute organizațiile de diferite dimensiuni, cluburile, școlile și nu numai, pentru a comunica mai bine.

Communities primește o serie de opțiuni în plus pe partea de administrare, dar, mai ales, va include un mecanism de videoconferință cu până la 32 de participanți. În plus, vei putea foarte ușor să demarezi diferite sondaje, dacă vrei să afli rapid opinia majorității. Dacă obișnuiești să partajezi fișiere mari, de până la 2GB, vei putea face asta prin WhatsApp, nu mai ai nevoie de WeTransfer sau alte instrumente similare, scrie Playtech.

Mai mult decât atât, conform TechCrunch, într-un singur grup din noua variantă de WhatsApp vei putea integra până la 1024 de utilizatori. Pentru a menține cât de cât ordinea prin această mulțime, administratorii vor putea șterge mesajele oricăror utilizator, probabil, pe baza unor reguli enunțate în prealabil grupului.

Este important de reținut că, spre deosebire de grupurile de Facebook, comunitățile WhatsApp nu se indexează nicăieri, nu apar în nicio listă. Pentru a fi membru, ai nevoie de invitație. Atât. Nu le poți descoperi prin nicio altă metodă.

Articole asemănătoare

Back to top button