fbpx

Vodcă pentru vaccinați și ceai de mușețel pentru cei care nu s-au imunizat. Meniul care a generat furia clienților unui restaurant

Un local din Italia a afișat meniu diferite pentru clienții imunizați și cei care nu au vaccinul. Gestul a declanșat dispute online, dar și furia unor clienți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Restaurantul a anunțat că va oferi produse diferite celor două categorii de clienți de pe 15 octombrie, conform Digi24. Bunăoară, persoanele care au certificatul verde vor putea comanda mojito, cocktail-uri și vodcă. Cei care nu dețin vaccinul, însă, se pot mulțumi doar cu apă și ceai de mușețel.

Aceeași situație se referă și la bucate. Cei imunizați pot comanda un produs al casei cu spanac, iar persoanele care nu au documentul care atestă vaccinare îl vor primi fără spanac.

Proprietarul spune că a vrut să ironizeze realitatea, însă s-a ales cu sute de mesaje. Mai mult, acesta spune că a primit chiar și amenințări. „Nu mi-e teamă și nu voi îndepărta afișul. De ce aș face-o? Ar însemna că recunosc vreo vină. Am vrut doar să smulg un zâmbet, nu să alimentez controversa socială”, afirmă el.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button