fbpx

video | Teroare într-o școală din nordul Indiei. Un leopard a intrat și a atacat un elev

Un leopard a fost capturat în orașul Aligarh, din nordul Indiei, după ce a intrat într-o școală și a atacat un elev. Elevul a suferit răni ușoare și a spus că a fost atacat de felină în momentul în care a intrat în clasă, relatează BBC, potrivit Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care leopardul a intrat în sala de clasă și se plimbă tacticos printre bănci. Momentul în care îl atacă pe elev a fost eliminat din filmare din motive evidente.

A fost declanșată o operațiune de amploare, în care au fost implicați zeci de oameni, pentru capturarea și scoaterea leopardului din școală, însă acest lucru a fost posibil abia după 11 ore.

Autoritățile locale cred că leopardul a ieșit din pădurea din apropiere și a intrat printr-o fereastră a școlii lăsată deschisă, iar apoi nu a mai găsit drumul de întoarcere.

În India, întâlnirile dintre leoparzi și oameni sunt tot mai dese din cauza restrângerii habitatelor naturale ale acestora, lucru care îi obligă să-și caute adesea hrană în zonele locuite.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button