fbpx

video | Revelion 2022 în lume: Primele țări care au intrat deja în Noul An

Insula Kiribati, Noua Zeelandă şi Australia au intrat deja în anul 2022 cu dorinţe care se vor îndeplinite! Peste tot, momentul a fost marcat de focuri de artificii grandioase şi de bucuria locuitorilor. De la mic la mare, oamenii s-au bucurat de petrecere alături de cei dragi, la temperaturi calde, de cel puţin 29 de grade celsius.

Prima țară care a intrat deja în 2022 este Tonga. După insulele din Pacific, următoarele țări care întâmpină Noul An sunt Australia și Noua Zeelandă, scrie observatornews.ro.

Trecerea în Noul An este marcată de tradiții unice și neobișnuite. În Japonia, care va celebra Revelionul la ora 17:00 (ora R. Moldova), oamenii fac curățenie generală pentru a-l „primi pe zeul Toshigami”. La templele budiste, clopotele sună de 108 ori.

În Rusia, care va intra în 2022 la ora 23:00 (ora R. Moldova), va răsuna imnul țării, urmat de focuri de artificii în Piața Roșie din Moscova.

În acest an, din cauza răspândirii variantei Omicron, multe state europene au anulat evenimentele publice de Revelion, iar autoritățile au făcut apel către cetățeni să respecte restricțiile anti-pandemice.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button