fbpx

video | Putin și-a acoperit picioarele cu o pătură la parada de la Moscova. Scenariul în care suferă de o boală pare tot mai plauzibil

Vladimir Putin și-a acoperit picioarele cu o pătură în timp ce prin fața lui se desfășura parada de Ziua Victoriei, iar imaginile au devenit virale, gestul lui alimentând speculațiile cu privire la sănătatea sa, anunță Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Asupra lui Putin există o apăsare, e un om sub presiune, nu pot spune dacă e apăsarea unei boli, deși clar nu arată bine, sau a unui eșec militar care pare să se contureze.

Nici discursul nu a fost entuziast, deși s-a chinuit să ridice tonul, să vorbească în termeni glorioși despre armata lui.

Nu a arătat deloc bine Putin azi, din această campanie de imagine un punct este câștigat de Ucraina și arată cel puțin un semieșec de etapă al Rusiei prin instalarea unor probleme tot mai grave în rândul conducerii politice și militare a Rusiei.

Semnalul de la Moscova e cât se poate de prost pentru regimul Putin și invazia în Ucraina”, a declarat la Digi24 Valentin Naumescu, profesor relații internațioale la Facultatea de Studii Europene a Universității Babeș Bolyai.

Gestul lui Putin și imaginea afișată azi au fost comentate intens pe rețelele sociale.

Jurnalistul John Sweeney, care relatează despre evenimentele din Ucraina, a remarcat într-un mesaj pe Twitter că Vladimir Putin a apărut cu o pătură pe genunchi, „cu obrajii umflați, ca un hamster umplut cu steroizi, cu o figură plină de înverșunare în timp ce armata rusă trece prin fața lui”. „Nicio declarație de mare război; niciun apel; nici un general Gherasimov”, a remarcat Sweeney.

Un alt utilizator de Twitter, Wallis Weaver, a scris: „Am urmărit o parte din paradă și l-am urmărit cu atenție pe Putin. Putin nu părea puternic, nu părea încrezător și nu părea fericit. Părea bătrân. obosit, și umflat. A stat o vreme cu o pătură pe genunchi. Nu arată bine”.

Articole asemănătoare

Back to top button