fbpx

video | Piesa cu care va participa România la Eurovision 2021. „Este o melodie despre oameni, iubire și voință”

La ediția cu numărul 65 a Eurovision Song Contest, Roxen, artista aleasă încă de anul trecut să reprezinte România pe scena concursului, va merge în Olanda cu piesa „Amnesia”, după cum a decis juriul din concurs.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Piesa „Amnesia” dă voce stărilor și sentimentelor lui Roxen din ultima perioadă. Este o melodie despre oameni, iubire și voință și dă voce fiecărei persoane care nu a fost auzită până acum, la fel cum reiese și din textul din încheierea ei: „For every scream that was not heard”, scrie libertatea.ro.

„Pentru mine, ultimul an a fost unul plin din toate punctele de vedere, cu momente bune și mai puțin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus.

Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă și le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu și trăirile mele se regăsesc în ea. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în tot acest timp și m-au susținut necondiționat. Vă iubesc și așteptam cu nerăbdare să împărtășesc cu voi această piesă minunată”, a declarat Roxen.

Menționăm că Republica Moldova va fi reprezentată la Eurovision 2021 de Natalia Gordienko. Aceasta urmează să își prezinte piesa astăzi, la ora 20:00.

Organizatorii ESC au precizat că este necesar ca artiştii să călătorească în Olanda pentru concurs. „Nu este o călătorie de vacanţă, este chiar o muncă ce trebuie făcută”, a declarat Martin Osterdahl, directorul Eurovision 2021, pentru BBC.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button