fbpx

video | Natalia Gordienko și-a felicitat fanii publicând teaserul melodiei pentru Eurovision: Această primăvară să fie frumoasă

Natalia Gordienko și felicitat admiratorii cu ocazia venirii primăverii și a publicat teaserul melodiei pe care o va cânta la Eurovision. Piesa se numește „Sugar”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cântecul va fi prezentat publicului în seara zilei de 4 martie. Cântăreața colaborează cu artistul rus Filip Kirkorov și lucrează alături de echipa formată împreună cu el, pentru a se pregăti de concurs.

„Vă felicit pe toți cu sărbătoarea primăverii – Mărțișor!!! Fie ca această primăvară să fie frumoasă și fericită”, a scris Natalia Gordienko pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gordienko Natalia (@natalitsa)

Precizăm că, decizia ca Natalia Gordienko să ne reprezinte țara la Eurovision Song Contest 2021 aparține Comitetului de organizare a Concursului European de Cântec (etapa naţională). Aceasta va trebui să prezinte melodia şi conceptul scenic până pe 8 martie 2021.

Anul trecut Gordienko a trecut selecția națională, însă nu a ajuns pe scena de la Rotterdam. Concursul a fost anulat din cauza pandemie.Ca urmare, cântăreața spunea„susține decizia organizatorilor, pentru că nu-i nimic mai important ca sănătatea oamenilor”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button