fbpx

video | Operațiune de salvare a unei pisici. Bunica și-a „atârnat” nepotul de la al cincilea etaj pentru ca să își salveze felina

Dacă gândul că animalul tău de companie este mai prețios pentru tine decât orice altceva, la sigur nu ți-a trecut prin cap că unii sunt în stare să pună în pericol o viață de om pentru a-și salva prietenul patruped. Ei bine, această bunicuță originară din China a decis să riște viața propriului nepot în schimbul salvării pisicei sale aflate la ananghie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Trecătorii au filmat acest clip care o surprinde pe bunicuță „atârnându-și” nepoțelul, în vârstă de 7 ani, de o frânghie. Întâmplarea a avut loc la balconul de la etajul cinci al unui bloc. Videoclipul arată modul în care băiatul își ține echilibrul pe balustrada minusculă, susținut de frânghia mânuită de de bunica și unchiul lui.

Imaginile au devenit virale, mai întâi pe rețelele de socializare chinezești și apoi în toată lumea. Conform unor surse locale, părinții băiatului ar lucra în alt oraș, iar minorul, elev în clasa întâi, ar fi rămas în grija bunicilor.

Articole asemănătoare

Back to top button