fbpx

video | Momentul în care un soldat rus își face cruce în continuu, după ce scapă cu viață dintr-un bombardament al ucrainenilor

Noi scene surprinse pe frontul din Ucraina arată calvarul prin care trec soldații ruși, supuși bombardamentelor continue din partea ucrainenilor. Soldații ucraineni scriu numele orașelor lovite de rachetele rusești pe proiectilele HIMARS pe care le lansează împotriva pozițiilor inamice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Cadourile pentru ruși sunt pregătite”, a comentat agenția ucraineană TRUHA o poză în care se vede cum ucrainenii au scris pe proiectilele HIMARS numele orașelor atacate luni de Rusia: Kiev, Harkiv, Dnipro, Odesa, Jitomir.

În imaginile filmate cu drona, apărute pe rețelele sociale, se vede cum armata ucraineană lovește pozițiile rusești de pe front. Unii soldați ruși scapă cu viață la limită, îngropați aproape complet sub valuri de pământ și nu încetează să-și facă cruce.

Alții mai puțin norocoși sunt loviți în plin de proiectilele ucrainenilor și eliminați pe loc, scrie Digi24.

Rusia a reluat marți atacurile cu rachete asupra Ucrainei. Primele explozii ale dimineții au fost raportate în Zaporojie, orașul aflat la aproximativ 50 de kilometri de cea mai mare centrală nucleară din Europa. Autoritățile le-au cerut oamenilor să rămână în adăposturi.

Articole asemănătoare

Back to top button