fbpx

video | „Mi-au spus să ucid oameni, nu contează”. Dialog halucinant între anchetatorii ruși și unul dintre atacatori

Unul dintre presupușii atacatori de la sala de concerte Crocus din Moscova le-a spus anchetatorilor ruși că a fost racolat pe Telegram ca să ucidă. Bărbatul, în vârsta de 26 de ani, a făcut declarații halucinante despre motivul și felul în care a acționat în atacul terorist de vineri. Imaginile au fost dezvăluite de un blogger rus, scrie Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

– Ce-ai făcut în Cropus?- Am împușcat.- Pe cine?- Oameni.- De ce?- Pentru bani.

Anchetatorii ruși l-au interogat pe unul din presupușii atacatori de la sala de concerte Crocus, din Moscova. Acesta spune că i-au fost transferați bani pe card pentru a ucide.

ATENȚIE, imagini cu impact emoțional!

– Câți bani?- Undeva jumătate de milion.- Milion de ce?- De ruble.- Unde i-ai primit?- Pe card.- Ți-a transferat pe card?- Da. Am pierdut cardul.

Bărbatul spune că armele i-au fost trimise de cei care l-au contactat pe Telegram.

– De unde ai luat armele?- Ei mi le-au trimis.- Cine ei?- Nu știu, pe Telegram mi-au scris, fără nume, fără prenume, fără nimic.- Cum te-au găsit pe Telegram? Tu le-ai scris sau ei te-au găsit?- Ei m-au găsit.- De ce tocmai pe tine?- Nu știu, eu ascultam acolo predici.- Cum așa? Pur și simplu ți-au propus să ucizi oameni?- Eu pe Telegram ascultam lecții, predici.

Presupusul atacator susține că nu știe numele celor care l-au racolat.

– El ți a scris?- Asistentul lui.- Cum îl cheamă pe asistent?- Nu știu, mi-a scris fără nume, fără prenume.- Când ți-a scris?- Cam o lună în urmă.- Ce ți-a scris?- Nu știu, mi-a promis un milion de ruble- Ce ți-a scris, ce a propus?- Nu știu, mi-a scris, după care mi-a propus și eu am acceptat.- Ce ți-a propus?- Bani.- Ce ți a propus pentru bani?- Să fac ce am făcut.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a fost pus să ucidă oameni la nimereală.

– Concret, ce ți-a spus?- Nu știu, să ucid.- Pe cine?- Ei mi-au trimis locul, totul.- Ți-au spus pe cine trebuie să ucizi?- Oameni, nu contează.- Încă o data, numele și anul nașterii?- Faidun, născut în 1998.

Articole asemănătoare

Back to top button