fbpx

video | Mesajul emoționant al cântăreței Svetlana Loboda: Ultimele cinci zile sunt cel mai rău lucru care s-a întâmplat cu rudele, prietenii mei din Ucraina

Cântăreața din Ucraina, Svetlana Loboda, a transmis un mesaj de încetare a războiului dintre Rusia și Ucraina. Aceasta a relatat pe pagina sa de Instagram că ultimele cinci zile sunt cel mai rău lucru care s-a întâmplat cu rudele și prietenii săi din Ucraina.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Svetlana Loboda spune că toate rudele sale se ascund în subsoluri, în metrou, iar încercarea de a lua legătura cu ei este periculoasă.

Cu lacrimi în ochi, ucraineanca roagă ca „această catastrofă globală” să se încheie.

„Noi toți vrem pace. Viața noastră atârnă de un fir de ață. Cu fiecare secundă, Ucraina pierde tot mai mulți oameni”, a adăugat Svetlana Loboda.

Luni, 28 februarie, este a cincea zi de confruntări militare între armata rusă și cea ucraineană. De la debutul războiului și până azi, regiunile țării au fost dominate de bombardamente, flăcări, rachete și pustietatea rămasă în urma ucrainenilor care au fugit din calea războiului.

În aceste cinci zile, peste jumătate de milion de oameni au părăsit teritoriul Ucrainei și au primit denumirea de „refugiați”. Principalele ţări spre care se îndreaptă sunt Polonia, Ungaria, Republica Moldova, România şi Slovacia.

Vezi și: Va fi o a doua rundă de negocieri! Rusia și Ucraina nu au ajuns luni la o înțelegere privind operațiunile militare

Articole asemănătoare

Back to top button