fbpx

video | Imagini cu impact emoțional: O adolescentă de 15 ani, însărcinată în a cincea lună, biciuită cu sălbăticie de concubin

O adolescentă de 15 ani, însărcinată în a cincea lună, a fost biciuită cu sălbăticie de concubin. Fapta s-a petrecut la mijlocul lunii ianuarie, în comuna Horodnicu de Sus, din judeţul Suceava. În imaginile filmate de mama adolescentei se vede cum tânărul o loveşte cu biciul pe faţă, o pune să stea în genunchi şi îi cere să pună mâna pe jar încins. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Videoclipul a fost publicat pe YouTube. În înregistrare se vede cum tânărul o umileşte, o pune să stea în genunchi şi îi adresează cuvinte urâte. Fata începe să plângă, însă nu strigă după ajutor. Pare resemnată să-şi primească pedeapsa. La un moment dat, tânărul îi cere să bage mâna în jar şi aduce lângă ea un faraş pe care pare să fie jar încins. Fata îl ascultă şi pune mâna pe cărbuni.

Mama fetei a fost martoră la scenă. Femeia a filmat incidentul. Poliţia a deschis un dosar penal pe numele tânărului, nu doar pentru agresiune, ci şi pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră.

„În urma audierii minorei, în prezenţa avocatului din oficiu, dar si a mamei sale, care locuieşte în acelaşi areal, a rezultat că filmarea este făcută în data de 15.01.2020 şi ar fi fost făcută în joacă, fără a conține o agresiune reală. Filmarea ar fi fost realizată şi postată de fostul concubin al mamei fetei ca un act de răzbunare. Victima a refuzat să depună plângere penală”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Suceava.

Purtătorul de cuvânt, Ionuţ Epureanu, a mai spus că s-au făcut informări cu privire la incident către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava şi Avocatul Poporului.

Atenție! Urmează imagini video ce vă pot afecta emoțional.

Articole asemănătoare

Back to top button