fbpx

video | Haos la testarea în masă pe aeroportul din Shanghai, după ce mai mulți angajați s-au infectat cu COVID-19

A fost haos pe cel mai mare aeroport internațional din Shanghai, duminică seară, după ce autoritățile au ordonat testarea în masă ca răspuns la un mic focar de COVID-19, izbucnit în rândul angajaților.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De la începutul lunii noiembrie, șapte angajați ai Aeroportului Internațional Shanghai Pudong și contacți ai lor au fost diagnosticați cu COVID-19.

În încercarea de a limita focarul, autoritățile au cerut ca întregul personal de la transportul de marfă de pe aeroport să fie imediat testat pentru coronavirus și să înființeze un centru temporar de testare la etajul al doilea al unei parcări, potrivit CNN.

Fotografiile și înregistrările video postate pe rețelele sociale chineze arată sute de oameni înghesuiți în parcare și opriți de un șir de oameni în costume speciale care încearcă să mențină ordinea. 

Au fost colectate 17.719 probe în timpul campaniei de testare. Din cele 11.544 de probe care au fost testate, toate au primit rezultate negative, au declarat oficialii într-o o conferință de presă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button