fbpx

video, foto | A cheltuit mii de euro pentru a deveni câine. Dorința neobișnuită a unui japonez

Unii oameni cheltuiesc milioane de euro pentru a semăna cu celebritatea preferată sau cu o păpușă Barbie, dar un bărbat din Japonia și-a investit economiile pentru a deveni un câine. Un japonez a cheltuit aproximativ 12.480 de euro pe un costum realist de Border Collie pentru a arăta exact ca rasa sa preferată de câine – și se preface că trăiește ca un animal de companie purtându-l.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

El a cheltuit aproximativ două milioane de yeni – care echivalează cu 12.480 de euro – pentru a arăta exact ca rasa sa canină preferată. A fost visul său de o viață să se transforme într-un câine, iar o companie de costume talentată a făcut ca cererea sa neobișnuită să devină realitate, scrie alephnews.ro.

Bărbatul, care se identifică drept Toko, a cumpărat un costum realist de border collie de la Zeppet, o agenție japoneză cunoscută pentru crearea de sculpturi și modele pentru filme. Se pare că Zeppet a avut nevoie de 40 de zile pentru a realiza costumul, deoarece Toko a tot adăugat îmbunătățiri pentru a-l face perfect.

„Preferatele mele sunt animalele patrupede, în special cele drăguțe. Dintre acestea, m-am gândit că un animal mare, apropiat de mine, ar fi bun, având în vedere că ar fi un model realist, așa că am decis să îl fac un câine.”

Un angajat al Zeppet a vorbit despre modul în care echipa a găsit o modalitate de a crea structura scheletului unui câine și a petrecut mult timp studiindu-l. Aceștia au spus: „În plus, colectăm fotografii făcute din diferite unghiuri pentru ca frumoasa blană a câinelui să poată fi reprodusă și concepută astfel încât părul să curgă în mod natural.”

Toko, care are propriul său canal de YouTube, a distribuit un videoclip devenit viral cu el însuși în costum, intitulat: „Am încercat să devin un Collie”.

El poate fi văzut rostogolindu-se pentru a fi mângâiat pe burtă, prefăcându-se că stă jos și ridicându-și labele. Zeppet a distribuit, de asemenea, o selecție de imagini cu costumul pe Twitter, adunând mii de like-uri și retweet-uri.

 

Articole asemănătoare

Back to top button