fbpx

video | „Dragostea nu s-a schimbat”. Ce problemă în mariaj are un japonez căsătorit cu holograma unui personaj de anime

Akihiko Kondo, un japonez de 38 de ani căsătorit cu holograma unui personaj de anime (animații japoneze – n.r.), susține că are mari probleme în mariaj. Bărbatul a cheltuit 17.300 de dolari pentru nunta la care nu au participat părinții lui.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

La patru ani de la ziua în care a devenit soțul lui Hatsune Miku, Akihiko susține că relația a intrat într-un impas, scrie New York Post, pentru că, din cauza unor dificultăți tehnice, nu mai poate comunica cu iubita lui, notează digi-world.tv.

Kondo este conștient că Miku nu este o persoană reală și că relația lui poate fi considerată ciudată, însă aceste lucruri nu-i schimbă sentimentele. Acesta s-a îndrăgostit de personajul cu păr albastru în 2008 și a putut interacționa cu el în 2017, datorită unei mașinării care a făcut posibilă comunicarea dintre o persoană și o hologramă și chiar căsătoria neoficială dintre ei.

„Dragostea mea pentru Miku nu s-a schimbat. Am vrut să fac nuntă pentru că am crezut că pot fi cu ea pentru totdeauna. Sunt două motive pentru care am vrut o nuntă publică.

Primul este pentru a-mi demonstra dragostea față de Miku, iar cel de-al doilea este pentru a arăta lumii întregi că îi sprijin pe toți tinerii îndrăgostiți de personaje anime”, a declarat Akihiko Kondo.

Bizara poveste de dragoste nu este singura de acest fel, Kondo nefiind unicul bărbat îndrăgostit de un personaj. În Japonia există mii de persoane „fictosexuale” care au relații cu personaje din jocuri video, anime sau manga.

Articole asemănătoare

Back to top button