fbpx

video | 1000 de euro pentru a-l duce în portbagajul de pe acoperișul mașinii. Planul eșuat al unui bărbat de a ajunge în Germania

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, România, au depistat un cetățean sirian care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns în portbagajul suplimentar al unui autovehicul, care era montat pe plafonul acestuia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției de Frontieră Română, în cursul dimineții de vineri, 6 august, la ora 6.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat un cetățean de 50 de ani din Georgia.

În urma controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că în portbagajul suplimentar montat pe plafonul autoturismului, se afla ascuns un bărbat.

La cercetări s-a stabilit că persoana ascunsă este un cetăţean sirian de 42 de ani. De asemenea, şoferul autoturismului a declarat autorităților că l-a preluat pe cetăţeanul sirian din portul Varna (Bulgaria) și că urma să îi asigure transportul până în Germania, primind de la acesta suma de 1.000 de euro.

Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria celor doi bărbați, iar conform protocolului româno-bulgar, aceștia și autoturismul au fost preluați de către reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button