fbpx

„Unde este Jackie?”. Joe Biden, în centrul atenţiei presei după ce a întrebat unde se află o persoană decedată în august

Joe Biden este din nou în centrul atenţiei mass-media pentru o gafă. De data aceasta, liderul de la Casa Albă a întrebat, într-un discurs la o conferinţă despre obezitate şi insecuritate alimentară, unde este Jackie Walorski, un congresman republican din Indiana care a murit în august, într-un accident de maşină.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Jackie, unde eşti? Unde este Jackie?”, a spus preşedintele, uimindu-i pe cei prezenţi în sală. Walorski a luptat împotriva malnutriţiei: congresman republican din Indiana, ea a murit într-un accident de maşină luna trecută, scrie mediafax.ro.

Biden ştia, teoretic, de dispariţia sa, deoarece Casa Albă a emis o notă în ziua incidentului în care preşedintele a fost „şocat şi întristat” de moartea subită.

Biden „se gândea intens la ea” în acel moment, a declarat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, reporterilor, încercând să-l justifice pe preşedinte.

Articole asemănătoare

Back to top button