fbpx

Un președinte din UE, infectat cu virusul COVID-19. Înainte de a se îmbolnăvi a vizitat un spital improvizat

Președintele Poloniei, Andrzej Duda, are COVID-19. Acesta a fost diagnosticat după ce vizitat un spital improvizat, creat pe teritoriul stadionului național din Varșovia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Purtătorul de cuvânt al oficialului a anunțat că șeful de stat se simte bine. Acesta este monitorizat de doctori și le urmează indicațiile.

Între timp, situația pandemică în Polinia devine tot mai complicată, iar autoritățile au dispus mai multe măsuri, inclusiv închiderea parțială a școlilor primare și restricționarea activității localurilor. La fel, cetățenilor care au posibilitatea li s-a cerut să lucreze la distanță.

Piscinele și cluburile sportive vor fi de asemenea închise. Totodată, adunările se vor limita, iar organizarea nunților va fi suspendată.

Precizăm că, potrivit universității Hopkins, în Polonia au fost confirmate până cum peste 228.000 de îmbolnăviri. Doar ieri s-au înregistrat mai mult de 13.000 de infectări noi, iar numărul total al deceselor a depășit 4000, populația țării fiind de aproape 38 de milioane de persoane.

Articole asemănătoare

Back to top button