fbpx

Un post de radio difuzează non-stop o melodie de la Rage Against the Machine. Controversele create

Totul a început miercuri dimineața, când la un post de radio pop şi soft rock din Vancouver, Canada, s-a difuzat melodia „Killing in the Name” de la Rage Against the Machine. Până la prânz, melodia a fost difuzată de sute de ori, ceea ce stârnit nemulțumire printre ascultători, dar și numeroase speculații referitoare la alegerea acestei melodii, informează Digi24, cu referire la The Guardian.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Majoritatea ascultătorilor cred că alegerea acestei melodii este un protest faţă de concedierile efectuate de compania mamă Rogers Sports and Media.

Cu toate acestea, membri din industrie susțin că este o strategie de marketing care semnalează o trecere a postului de radio la rock alternativ.

Versurile cântecului includ și înjurături, însă postul de radio a diuzat versiunea editată a piesei.

Un apel telefonic la postul de radio nu a lămurit situaţia. Angajatul care a răspuns la telefon nu a oferit explicații şi a refuzat să-şi spună numele real. În schimb, a cerut să i se spună Apollo, după personajul din filmele Rocky. „Nu am voie să spun. Sunt doar un tip într-o cabină, care lasă să se audă Rage la nesfârşit”, a spus Apollo. „Ce părere aveţi? Vă place?”.

Incidentul a avut loc la o zi după ce prezentatorii emisiunii matinale au postat pe Facebook că au fost concediaţi brusc. „Cei cinci ani pe care i-am petrecut la KiSS Radio au luat sfârşit. KiSS se schimbă şi, din păcate, am fost informaţi că nu vom face parte din acest nou capitol. Deşi acest lucru vine cu emoţii amestecate, vrem să exprimăm un sentiment copleșitor: recunoştinţa”, au scris foştii prezentatori Kevin Lim şi Sonia Sidhu.

Miercuri, încercările ascultătorilor de a solicita şi altceva în afară de „Killing in the Name” au fost refuzate. Între solicitări, cântecul s-a derulat în buclă de mai multe ori.

Apollo a declarat pentru The Guardian că melodia era deja pornită când a ajuns la serviciu.

Articole asemănătoare

Back to top button