fbpx

ultima oră | Italia a anunțat al doilea deces din cauza coronavirusului

Autoritățile italiene au anunțat al doilea deces din cauza coronavirusului. Victima este o femeie din regiunea Lombardia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform presei italiene, aceasta avea 67 de ani. Sursa citată precizează că acest caz ar putea avea legătură cu îmbolnăvirile care s-au înregistrat în ultima perioadă în nordul Italiei. Autoritățile au depistat că persoanele infectate au fost molipsite de un cetățean care nu a călătorit în China, dar a contactat cu o persoană care a vizitat zona de risc. Totuși, testele au arătat că aceasta nu este bolnavă.

Precizăm că, ieri seara, a fost înregistrat primul deces al unui european din cauza coronavirusului. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 78 de ani din Veneto.

Citește și: Ai febră, strănuți și îți este frică de coletele din China? Află cum să te protejezi de coronavirus și ce să faci dacă ai simptomele bolii

video | Coronavirusul creează tot mai multă panică. Zeci de protestatari din Ucraina au atacat autobuzele cu cetățenii evacuați din China

Jackie Chan va oferi aproximativ 132.000 de euro celor care vor crea vaccinul împotriva coronavirusului. „Nu pot să văd oamenii suferind”

Articole asemănătoare

Back to top button