fbpx

Toţi locuitorii unui sat din SUA locuiesc în aceeaşi clădire. Care este motivul

Un locuitor al localității americane Whittier a descris amenajarea neobişnuită a oraşului pe o reţea de socializare, iar internauţii s-au arătat amuzaţi. „Există un oraş în care toată lumea locuieşte în aceeaşi clădire. Um, eu locuiesc în prezent în clădirea respectivă”, potrivit Times Now, citat de Mediafax.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În această clădire există un oficiu poştal, o biserică, un magazin şi o secţie de poliţie. În subsolul acestei clădiri, avem un tunel care merge de la această clădire la şcoală, peste drum. În prezent, 318 de oameni locuiesc aici pe tot parcursul anului”, a spus localnica.

Ea a împărtăşit şi istoria aşezării. „Whittier a existat încă din anii 1940, a fost construit în jurul celui de-al Doilea Război Mondial şi a fost un buncăr militar. După al Doilea Război Mondial au plecat mulţi oameni, dar am avut încă o populaţie mare până la cutremurul din 1964. Whittier a avut multe daune după cutremur, atât de mulţi oameni au plecat. Una dintre clădirile de aici, care era o locuinţă militară, a fost abandonată”.

Explicând de ce toată lumea locuieşte în aceeaşi clădire, ea a spus: „Nu există case aici pentru că nu poţi cumpăra nicio proprietate, deoarece cea mai mare parte a acesteia este deţinută de calea ferată. Deci, de aceea toată lumea locuieşte într-o singură clădire, deoarece nu pot cumpăra proprietate să construiască o casă”.

Potrivit acesteia, vara, locuitorii îşi ocupă timpul liber cu activităţi precum plimbatul cu barca, drumeţii, pescuit, însă iarna, din cauza vremii reci, singura activitate este schiatul.

Jenessa a spus că sunt foarte puţini tineri în oraş. Cea mai bună prietenă a ei locuieşte la un etaj deasupra ei. În oraş sunt doar 20 de persoane de vârsta ei. „Nimeni nu organizează adevătare întâlniri pentru că am crescut împreună, aşa că ar fi cam ciudat”, a spus ea.

Articole asemănătoare

Back to top button