fbpx

Te poți plimba fără să îți fie frică! Un oraș european, desemnat drept cel mai sigur din lume

Tokyo (Japonia) și Singapore (Republica Singapore) au fost „detronate” din topul celor mai sigure orașe. După ce au ocupat mai mulți ani locuri de frunte, capitala daneză, Copenhaga, a urcat pe locul întâi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În lista din 2021 au fost analizare 60 de destinații internaționale. Conform Digi24, cu referire la CNN, criteriile de care s-a ținut cont au fost Securitatea din punct de vedere al sănătății, infrastructura, securitatea personală, dar și mediul sigur – factor introdus în premieră.

Capitala Danemarcei a sărit de pe locul al optulea unde a fost în 2019 în fruntea listei, în mare parte datorită criteriului legat de mediul sigur și sănătos, orașul obținând un scor foarte bun, alături de securitatea personală. Potrivit sursei citate, rata criminalității în orașul danez este cel mai scăzut din ultimii zece ani.

Pe locul doi în 2021 se află Toronto (Canada), Singapore pe al treilea, Sydney (Australia) pe al patrulea, iar Tokyo (Japonia) a coborât pe al cincilea. Acestea sunt urmate de Amsterdam (Țările de Jos), Wellington (Noua Zeelandă), Hong Kong (China), Melbourne (Australia) și Stockholm (Suedia).

La capătul listei se află Lago, capitala Nigeriei, Cairo (Egipt), Caracas (Venezuela), Karachi (Pakistan) și Yangon (Myanmar).

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button