fbpx

Scandal între Palatul Buckingham și proprietarul „autobuzului Trump”. Regina, nemulțumită că fotografia ei este amplasată pe vehicul

Palatul Buckingham cere de la ca fotografia reginei Elizabeth II să fie scoasă de pe „autobuzul lui Trump”.  Vehiculul cu mai multe fotografii și slogane a fost folosit pentru campania electorală și mai este observat și actualmente pe la mitinguri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Imaginea menționată este editată, regina purtând o pălărie cu inscripția „Make America Great Again” (tr. red. Să facem America din nou puternică) și o broșă QAnon pe un sacou roșu. De menționat că oficial vehiculul nu aparține lui Trump, ci unui susținător aprig de-al său.

Săptămâna trecută autocarul a apărut un miting din Florida, transmite presa străină. La eveniment, unii parlamentari conservatori au declarat că Trump încă este liderul lor.

Pe 1 mai, proprietarul mijlocului de transport anunța că decorul se va schimba, însă se pare că procesul s-a lungit. Bunăoară, urmau să fie înlocuite o parte din fotografiile actuale, cea a fostului vicepreședinte Mike Pence.

Articole asemănătoare

Back to top button