fbpx

Reacția lui Bill Gates la teoriile conspiraționiste care îl vizează: „Oamenii chiar cred asta?”

Bill Gates se arată uimit de faptul că oamenii cred în teoriile conspiraționiste referitoare la cipuri și 5G. În cadrul unui interviu acordat pentru Reuters miliardarul a declarat că vrea să afle cine ar sta în spatele acestor speculații.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Gates a lăudat echipa pe care Joe Biden a ales-o pentru a eradica pandemia și susține despre conducerea anterioară a Casei Albe că avea impresia că doar „Fauci şi Collins au fost singurii oameni sănătoși din Guvernul SUA”.

Anthony Fauci este șeful Institutului de Alergii și Boli Infecțioase din SUA, iar Francis Collins – şeful Institutului Naţional al Sănătăţii. Printre conspirațiile vehiculare se numără acelea că Gates și Fauci ar fi creat pandemia pentru a controla omenirea și că ar vrea să profite de răspândirea bolii, implantând oamenilor microcipuri.

„Nimeni nu ar fi prezis că eu și doctor Fauci am fi atât de proeminenţi în aceste teorii cu adevărat rele. Sunt foarte surprins de asta. Sper să dispară. Oamenii chiar cred asta? Va trebui să ne lămurim cum s-a ajuns aici…”, a spus Gates.

Precizăm că Bill Gates a oferit peste un miliard de dolari drept asistență unor producători de vaccinuri, dar și altor specialiști, pentru elaborarea sistemelor de diagnosticarea și tratamentul maladiei.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button