fbpx

Putin spune de ce nu s-a imunizat public contra COVID-19: „Dacă nu se injecta în braț, dar în alt loc, trebuia să arăt?”

Vladimir Putin a dezvăluit că s-a imunizat cu Sputnik V. El a relatat că unicul efect advers a fost starea subfebrilă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a ținut să menționeze că a luat decizia de a-și administra Sputnik V, deoarece anume acest ser a fost utilizat pentru a vaccina militarii. Așadar, liderul rus a făcut referire la faptul că este comandant -șef suprem al forțelor armate.

De asemenea, președintele rus a menționat că și fiica sa a fost imunizată cu Sputnik V, informează publicația rusă Meduza. Conform lui, aceasta avut febră 37,5, dar temperatura corpului s-a normalizat rapid.

Vorbind despre motivul pentru care a refuzat să se vaccineze public, Vladimir Putin a întrebat ironic: „Dacă vaccinul nu se injecta în braț, dar în alt loc, trebuia să arăt?”.

„Sper că majoritatea cetățenilor să înțeleagă că dacă am spus că am fost vaccinat, atunci așa este. La asemenea nivel, mi se pare, persoanele nu comit escrocherii mărunte”, a conchis șeful de la Kremlin.

Amintim că despre imunizarea lui Vladimir Putin s-a aflat în luna martie. Procedura nu a fost publică, iar serviciul de presă ezita să spună ce ser a fost utilizat, făcând referire la motive de securitate.

Articole asemănătoare

Back to top button