fbpx

Putin și-a făcut rapelul. Nu a spus nici acum ce vaccin anti-COVID i-a fost administrat

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat miercuri că și-a făcut cea de-a doua doză de vaccin împotriva COVID-19 și i-a îndemnat pe ruși să-i urmeze exemplul, relatează The Moscow Times, citat de digi24.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Kremlinul a anunțat că Putin, în vârstă de 68 de ani, s-a imunizat cu un vaccin dezvoltat în Rusia, dar nu a precizat nici de această dată despre care anume e vorba. De asemenea, Putin a refuzat și la rapel să fie filmat.

În februarie, când a anunțat că se va vaccina, Putin spunea că nu vrea să „facă pe maimuța”, adică să se vaccineze public.

Vreau să vă informez că chiar acum, înainte de a intra în această cameră, am făcut și a doua doză de vaccin”, a spus el în timpul unei întâlniri televizate a Societății Geografice Ruse.

Sper că totul va fi bine – de fapt, sunt sigur de asta”, a spus preşedintele Rusiei. „Presupun că și voi veți avea grijă de voi și de cei dragi și îmi veți urma exemplul”, a adăugat el.

Putin a fost vaccinat cu prima doză în 23 martie, fără să fie filmat și fără să spună ce vaccin a făcut.

În ceea ce privește vaccinarea în fața camerelor, nu-i place”, a precizat purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button