fbpx

Putin acuză Occidentul că utilizează cazul Navalnîi pentru a izola Rusia. „Oponenții noștri au contat întotdeauna pe persoane însetate de putere”

Liderul de la Kremlin acuză Occidentul că ar folosi cazul Navalnîi pentru a izola Rusia. Declarația a fost făcută într-un interviu acordat unui post național de televiziune din Rusia, considerat apropiat președintelui.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai mult, Vladimir Putin consideră că și manifestațiile pro-Navalnîi au fost susținute din exterior. Potrivit lui, citat de libertatea.ro, cu referire la AFP, oponenții străini ar profita de „persoanele însetate de putere”.

„Au contat întotdeauna pe persoane ambiţioase, însetate de putere, le-au folosit mereu. Ei se folosesc de acest personaj acum, într-un moment în care cetăţenii tuturor ţărilor de pe glob, inclusiv ai noştri, cunosc epuizarea, frustrarea şi lipsa de satisfcație din cauza condiţiilor în care trăiesc, a nivelului veniturilor lor”, a menționat Putin.

Totodată, acesta a făcut referire și la succesele Rusiei pe plan militar, în domeniul epidemiologic și a vorbit despre vaccinul Sputnik V. Acesta a punctat că pe adversari i-ar irita faptul că „Rusia devine mai puternică”.

De menționat este faptul că la șefia Uniunii Europene se discută despre potențiale sancțiuni care ar putea fi aplicate Rusiei după condamnare lui Aleksei Navalnîi. Pe de altă parte, Kremlinul afirmă că ar fi gata să rupă relațiile cu UE într-o situație de acest gen.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button