fbpx

Partizanii beloruși se împotrivesc războiului din Ucraina: Opresc trenurile din Rusia și avariază echipamentele militare

Partizanii belorușii se împotrivesc unei posibile invazii. Astfel, fac tot posibilul pentru a împiedica trupele beloruse să pășească în Ucraina. Declarația a fost făcută de Franak Viaciorka, consilier al liderei opoziției din Belarus, Svetlana Tihanovskaia, prin intermediul unei postări pe Twitter.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Belarus este țara partizanilor. Eroii noștri opresc trenurile rusești, distrug echipamentele rusești, distribuie pliante pentru a împiedica trupele belaruse să intre în Ucraina. Ucraina va câștiga, iar Belarus, de asemenea, va fi eliberată” a scris Franak Viaciorka pe Twitter.

Mesajul este însoțit și de o hartă a Belarusului, în care sunt prezentate rezultatele acțiunilor celor ce se împotrivesc unei presupuse invazii. Consilierul liderei opoziției în Belarus a mai menționat că fabrica rusă de troli lucrează foarte activ, postând comentarii pe rețelele de socializare cu scopul da a disemina ura între belaruși și ucraineni. Astfel, Rusia ar încearcă „să atragă Belarusul în măcelul său sângeros împotriva Ucrainei fraterne”.

 

Articole asemănătoare

Back to top button