fbpx

O prințesă saudită, internată în stare de șoc după ce a descoperit că a fost jefuită. Hoții au lăsat-o fără blănuri, genți de lux și bijuterii scumpe

O prințesă saudită a fost jefuită la Paris. Din locuința ei au dispărut 35 de genți de lux, blănuri, și bijuterii scumpe.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Victima, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, nu a vizitat locuința din august, când plecase în vacanță la sudul Franței. Furtul a fost descoperit abia la revenire, iar prințesa a ajuns la spital în stare de șoc.

Hoții ar fi intrat în apartamentul dintr-o zonă considerată prestigioasă în Paris fără a forța geamuri sau uși, informează The Guardian. În total, aceștia ar fi scos din casă bunuri în valoare de aproximativ 600.000 de euro.

Poliția franceză a identificat un suspect. Acesta s-a dovedit a fi un prieten pe care prințesa îl lăsase să locuiască în apartament în lipsa sa. Mai mult, oamenii legii au stabilit să dublura cheilor de la casă lipsește, iar amicul i-ar fi propus victimei de mai multe ori să vândă pe Ebay unele obiecte valoroase, însă aceasta a refuzat de fiecare dată.

Articole asemănătoare

Back to top button