fbpx

O copilă de doi ani s-a înecat după ce ar fi fost lăsată fără supraveghere în cadă. Mama, bănuită că ar fi închis-o în mașina de spălat și bătută

Poliția din România investighează un caz de violență asupra unei fetițe de 2 ani. Aceasta a murit la spital după ce ar fi fost lăsată fără supraveghere în cadă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Micuța a ajuns la spital în seara zilei de 7 septembrie. Doctorii din Iași au intubat-o și au anunțat imediat Poliția despre internarea unui minor, suspectând că ar fi vorba despre maltratare.

Medicii au descoperit pe corpul ei mai multe semne vechi de violență, conform DCNews. Mai mult, și rudele tatălui acuză femeia de maltratare, menționând că aceasta a aflat abia la cinci luni despre sarcină și intenționa să o întrerupă, însă medicii au refuzat procedura.

Una dintre mătușele micuței a relatat jurnaliștilor de la ProTV România că atunci când fratele ei își vedea fiica, aceasta avea urme pe corp, iar mama copilei spunea că este vorba de niște accidente întâmplătoare. În același timp, unele surse din Poliție au comunicat pentru gândul.ro că în telefonul mobil al femeii au fost găsite filmări în care micuța este închisă în mașina de spălat.

Părinții fetiței erau separați. Micuța locuia cu mama și concubinul ei, care mai are doi copii. Maturii au fost arestați pe 17 septembrie, fiind bănuiți de ucidere din culpă și rele tratamente aplicate minorului.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button