fbpx

O badantă din Moldova, bănuită că ar fi provocat moarte unei bătrâne. Femeia este de negăsit

O badantă din Moldova este bănuită că ar fi provocat moartea bătrânei pe care o îngrijea. Femeia de 38 de ani este căutată fără succes de autoritățile italiene.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Femeia de 88 de ani a ajuns la spital pe 13 septembrie, iar doctorii presupuneau că ar avea ictus. Ulterior, însă, investigațiile au arătat că aceasta a suportat o traumă în regiunea craniului, informează presa italiană. De asemenea, s-a stabilit că aceasta avea pe corp urme de violență.

Anchetatorii bănuiesc că bătrâna ar fi fost lovită de fiecare dată când cerea ajutor îngrijitoarei. Mai mult, ofițerii bănuiesc că suspecta ar fi părăsit deja teritoriul Italiei.

Familia femeii decedate le-a comunicat polițiștilor că inițial badanta își făcea bine munca, însă comportamentul ei s-a schimbat după o perioadă.

Familia victimei spune că la început badanta, care lucra la fix, era atentă și își făcea bine treaba, dar după un timp a început să se comporte în mod cinic și autoritar cu bătrâna. Se presupune că moldoveanca a revenit acasă după ce fiica femeii de care avea grijă a observat că mama sa se simte rău și a internat-o, apoi i-a ascultat dezvăluirile despre violența la care a fost supusă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button