fbpx

O adolescentă din România a omorât bărbatul care a vrut să o violeze

Crimă într-un apartament din Piatra Neamț, România. Un bărbat 41 de ani a fost găsit mort în casă, înjunghiat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul ar fi inceput dupa ce adolescenta care fugise de acasă, l-ar fi cunoscut pe bărbat pe Facebook. Aceasta era în cautarea unui loc de munca, iar bărbatul s-ar fi oferit să o ajute. În noaptea zilei de marți, 17 august, în jurul orei 1, individul pe nume Hess, ar fi chemat-o pe tânară în apartamentul lui pentru a-i spune și a discuta ce locuri de munca a găsit pentru ea, potrivit Ziarului de Iași.

Odată ajunsă în apartament, bărbatul ar fi început să-i facă fetei avansuri sexuale, iar la un moment dat, ar fi încercat sa o violeze. Aceasta a pus mana pe un cuțit cu care l-ar fi înjunghiat pe presupusul agresor sexual, rănile fiindu-i fatale acestuia.

După comiterea faptei, fata a sunat la 112, a anunțat ce s-a intamplat, însă nu a putut spune exact unde se află. În scurt timp, polițiștii au localizat locul apelului telefonic si au cerut ajutorul pompierilor și jandarmilor pentru a intra în apartament, prin spargerea ușii. În jurul orei 2, pompierii au ajuns la fața locului și au deblocat ușa. În interior a fost găsit bărbatul dându-și ultima suflare, chiar lângă ușa de la intrare. În sufragerie era și tânăra, aflată în stare de șoc, aceasta primind ingrijiri de la echipajele medicale.

Ea a explicat că nu a putut deschide ușa, pentru că barbatul o încuiase pe interior și nu știa unde a pus cheia

Apartamentul era închiriat de bărbat și ar putea fi vorba și despre o afacere cu prostituție și trafic de persoane.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button