fbpx

Neymar și tatăl său, „la cuțite” după ce jucătorul a fost acuzat de viol: Aroganța e neplăcută

În 2019, Neymar (29 de ani) a fost protagonistul unui scandal imens. Starul lui PSG a fost acuzat de viol. Instanța l-a achitat, dar incidentul l-a enervat pe tatăl brazilianului, care a avut grijă ani buni de cariera fotbalistului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Najila Trindade Mendes de Souza l-a acuzat pe Neymar că ar fi violat-o într-o cameră de hotel din Paris, însă judecătorii au respins cazul din lipsă de dovezi. Cu toate acestea, imaginea brazilianului a avut de suferit, iar Neymar sr l-a certat serios pe fiul său, scrie digisport.ro.

Neymar, certat de tatăl său, după ce a fost acuzat de viol: „Aroganța este neplăcută”

iscuția dintre cei doi, din intimitatea casei brazilianului, a ieșit la iveală într-un documentar despre viața decarului de la PSG. Chiar dacă public, familia l-a susținut necondiționat, în privat, tatăl lui Neymar ”l-a urecheat” bine.

„Vreau să înțelegi. Nu trebuie să-ți mai asumi riscuri, pentru că atunci când se întâmplă ceva cu tine, ceea ce mă îngrijorează este că distrugem cel mai important lucru pe care l-am creat: imaginea ta. Trebuie să înțelegi că nu pot fi acolo tot timpul. A fost o vreme când te-am însoțit și ți-a plăcut. Acum urăști că sunt prin preajmă, dar trebuie să te protejezi.

Aroganța este neplăcută, știi ce înseamnă aroganța? Când nu asculți, când spui că am părerea mea… Te rog să ai puțină smerenie. Când văd asta nu mai asculţi pe nimeni, mă îngrijorează. În zece ani ţi-ai terminat cariera şi ne vom fi încheiat scopul şi mă voi odihni. Şi tu vei rămâne cu tot ce am făcut”, a spus Neymar sr, potrivit Mundo Deportivo.

Jucătorul lui PSG nu a rezistat și i-a dat replica părintelui său

„Nu-mi place cum vorbești cu oamenii uneori. Nu vorbesc despre ce s-a întâmplat acum, o spun în general, din cauza modului agresiv în care vorbești uneori. O văd cu toată lumea: cu prietenii mei, cu cei securitate, cu muncitorii tăi… Când greșesc, încerc să învăț.

Spuneți că mereu dau greș și nu pot face nimic, pentru că sunt Neymar. Problema este că nu-ți place să te contrazic. Nu-mi place să am aceste conversații cu tine”, a replicat fotbalistul brazilian.

Mama lui Neymar, atacată de iubitul său, cu 30 de ani mai tânăr

Aceste detalii au ieșit la iveală la doar câteva zile după alt scandal în care a fost implicată mama lui Neymar, Nadine Goncalves. Iubitul acesteia, cu 30 de ani mai tânăr, a atacat-o în apartamentul său din Rio de Janeiro.

În urmă cu un an, Nadine Goncalves și Tiago Ramos s-au despărțit din cauza unui scandal monstru și a firii violente a tânărului, dar la scurt timp s-au împăcat, însă și-au ținut relația ascunsă. Se pare că cei doi se mutaseră din nou împreună, până în urmă cu câteva zile, când mama lui Neymar a fost nevoită să părăsească apartamentul din Rio de Janeiro, după ce iubitul său a atacat-o și, ulterior, a devastat locuința.

Articole asemănătoare

Back to top button