fbpx

McDonald’s își va redeschide unele restaurante din Ucraina

Lanţul de restaurante de tip fast-food McDonald’s Corp. a anunţat joi că intenţionează să îşi redeschidă unele restaurante din Ucraina pe parcursul următoarelor luni, un semn că firmele occidentale încep să revină în Ucraina, chiar dacă conflictul cu Rusia continuă, scrie Digi24, cu referire la Reuters.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Compania americană şi-a închis toate restaurantele din Ucraina şi Rusia în luna martie, iar în luna mai grupul american şi-a vândut majoritatea restaurantelor din Rusia către un partener local.

„După consultări şi discuţii amănunţite cu oficialii, furnizorii din Ucraina precum şi cu specialiştii în securitate, precum şi ţinând cont de solicitările angajaţilor de a reveni la lucru, am decis să punem la punct un plan în etape pentru a redeschide unele restaurante din Kiev şi vestul Ucrainei”, a declarat directorul pentru pieţe internaţionale de la McDonald’s, Paul Pomroy, citat de Agerpres.

Grupul american a adăugat că lucrează cu furnizorii pentru a-şi aproviziona restaurantele cu produse şi a readuce angajaţii la lucru, graţie unor protocoale îmbunătăţite de securitate.

Înainte de invazia rusească, McDonald’s avea 109 de restaurante în Ucraina, dar compania nu a precizat cât de multe restaurante intenţionează să redeschidă, când se va întâmpla acest lucru şi care sunt locaţiile care vor fi primele care vor fi redeschise.

Articole asemănătoare

Back to top button