fbpx

Irlanda: O profesoară de 23 de ani a fost ucisă la jogging. Criminalul, căutat de 50 de polițiști

Irlanda este în stare de șoc după ce o profesoară de doar 23 de ani a fost omorâtă în timp ce era la jogging, în după amiaza zilei de miercuri, în orașul Tullamore, scrie digi24.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Ashling Murphy a fost atacată într-o zonă de agrement de la marginea orașului și a murit la fața locului. Ulterior, poliția a reținut un suspect – un bărbat de 40 de ani – însă acesta a fost ulterior eliberat, relatează BBC.

50 de polițiști lucrează la acest caz. „Nicio piatră nu va rămâne neîntoarsă și autorul acestei crime va fi dus în fața justiției”, a declarat polițistul Eamonn Curley, într-o conferință de presă care a avut loc lângă locul crimei.

El a mai spus că tânăra profesoară a fost ucisă cu brutalitate. A fost efectuată o autopsie pentru a se stabili cauza exactă a morții, însă rezultatul nu a fost făcut public „din motive operaționale”.

Poliția a primit un apel miercuri, la ora 16:00, fiind anunțată că o femeie era agresată în zona de agrement. Echipajul care a ajuns la fața locului a găsit-o pe profesoară cu răni grave. A primit îngrijiri medicale la fața locului, însă nu a putut fi salvată.

Ashling Murphy a fost profesoară de muzică la o școală primară și membră a Orchestrei Populare Naționale din Irlanda.

Prim-ministrul irlandez Micheál Martin a declarat că „întreaga țară este devastată și șocată de această crimă și violentă și barbară”. „Nu există loc în societatea noastră pentru violență, în special violență împotriva femeilor. Nu va fi tolerată”, a adăugat el.

Articole asemănătoare

Back to top button