fbpx

foto | Un cuplu britanic a transformat un autobuz de școlari într-o locuință de lux. Cum arată vehiculul renovat cu 50.000 de euro

Un cuplu tânăr de origine britanică a transformat un autobuz american vechi, pentru școlari, într-o casă de lux pe roți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lucy Stevens, în vârstă de 31 de ani și partenerul ei, Glen Carloss, în vârstă de 34 de ani, din Surrey, au achiziționat, în 2019, un autobuz din New York, fabricat în anul 2009.

Încă de la prima întălnire, cupul și-a împărtășit dorința de a deține un autovehicul mare, pentru a face drumeții, iar o lună mai tărziu au început căutările pentru a-și împlini visul.

Astfel, cei doi au primit autobuzul în martie 2020, moment perfect pentru a-și petrece carantina renovând autobuzul:

„Când a sosit autobuzul, acesta era în stare originală și mai rămăseseră jucării pentru copii. Avea numele studenților scrise pe părțile laterale ale scaunelor. A fost uluitor să-l vedem și să ne gândim la utilizarea sa anterioară și în ce am putea să-l transformăm”, a declarat Lucy, care lucrează ca bonă.

În total, cuplul a cheltuit 50.000 de euro pentru renovări, care au fost finalizate în octombrie 2020, după șapte luni de muncă greă. Autobuzul a necesitat o schimbare completă, iar duo-ul creativ a început să scoată scaunele, să schimbe podeaua, să trateze rugina şi au izolat vehiculul în aprilie 2020 înainte de baga electricitate și instalații sanitare noi.

Cuplul a creat apoi un plan pentru a utiliza cât mai bine spațiul restrâns, asigurându-se că ar fi loc pentru o zonă de luat masa, hol, birou, baie , bucătărie și dormitor și au creat un cadru din lemn. Au montat pereți pentru a separa diferitele camere și apoi au instalat bucătăria completă cu chiuvetă, frigider, cuptor electric și plită pe gaz, precum și baie. Vehiculul vine, de asemenea, și cu o sală de cinema.

Foto: Profimedia
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button