fbpx

foto | Un autocar cu pasageri la bord s-a prăbușit în prăpastie. Cel puțin 32 de persoane, inclusiv doi copii, nu au supraviețuit

Cel puțin 32 de persoane, inclusiv doi copii, au decedat în Peru după ce autocarul în care se aflau a căzut într-o prăpastie. Acesta este al treilea accident semnificativ după numărul de victime, care are loc în ultimele trei zile în regiune.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Salvatorii au ajutat 22 de persoane rănite, transportate ulterior la spital. Inițial bilanțul victimelor se estima la doar 17, însă odată cu derularea operațiunii de salvare, numărul morților a crescut semnificativ, conform Digi24, cu referide la AFP. Cei doi micuți care nu au supraviețuit aveau 3 și 6 ani.

În total, autobuzul transporta 63 de persoane și se deplasa de la nord-este spre Lima. Versiunea preliminară este imprudența șoferului, care ar fi condus cu viteză excesivă.

Unul dintre șoferi s-a stins din viață, iar altul a fost reținut. Accidentele rutiere sunt frecvente în Peru și se cauzează, de regulă, de condițiile precare a drumurilor, lipsei semnalizării, controlului slab din partea autorităților, dar și încălcărilor comise de conducători.

Foto: Digi24
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button