fbpx

foto | Emoționant: O fetiță a cărei mamă a fost răpusă de o boală i-a cerut tatălui său să o înlocuiască pentru o zi pe cea care i-a dat viață

Luna este o fetiță de 5 ani care locuiește în prezent doar cu tatăl său, Daniel, după ce Stella, mama ei, a pierdut lupta cu boala lupus, o afecțiune autoimună gravă. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Întreaga familie a fost devastată de moartea tinerei mame. Daniel și Luna au găsit puterea de a merge mai departe, chiar dacă durerea lor nu va dispărea niciodată.

„Am promis că voi fi cel mai bun tată din lume și sunt. Nu pot decât să-ți mulțumesc ție pentru cei mai frumoși opt ani din viața mea. Te voi iubi întotdeauna”, a scris bărbatul într-o postare de adio dedicată soției sale.

De curând, cei doi au făcut un gest emoționant prin care i-au adus un omagiu Stellei și tuturor mamelor. Mesajul transmis de Daniel nu a fost unul superficial. Bărbatul și-a asumat și respectat responsabilitatea de a-i oferi fiicei sale toată dragostea și puterea necesare pentru a trece peste pierderea mamei sale atât de devreme.

În 2019, Luna a avut o idee mai puțin obișnuită. Și-a rugat tatăl să se transforme într-o mămică pentru o zi pentru a participa la serbarea de Ziua Mamei organizată la școală.

La început, tatăl său nu a fost convins că este o idee prea bună. I-a sugerat micuței să meargă împreună cu o bunică sau o mătușă. Însă Luna a insistat să meargă cu tatăl ei și l-a convins în cele din urmă că este cel mai bun candidat pentru a o însoți la petrecere. Astfel că Daniel Correa s-a transformat într-o mamică pentru o zi ca să celebreze Ziua Mamei alături de fiica sa.

„Cu ochii plini de lacrimi, Luna m-a rugat să fiu mama ei pentru o zi. Mi-a zis să-mi vopsesc barba roz și să port o perucă blondă”, a scris pe Instagram bărbatul în vârstă de 33 de ani.

Acesta a reușit să respecte cu exactitate dorința fiicei sale. A făcut tot ceea ce era necesar ca să-i aducă zâmbetul pe buze fetiței sale. Bărbatul a distribuit o postare pe Instagram și i-a rugat pe oameni ca înainte să judece, să-i asculte povestea. Acesta a înregistrat un filmuleț împreună cu fiica sa, în care fetița spune că este alături de „mama ei”, la școală.

„Aș vrea să transmit următorul mesaj: Moartea este inevitabilă, dar nu trebuie să trecem peste asta cu tristețe. Sunteți de acord? Luna, te iubesc! E de neprețuit zâmbetul de pe chipul tău atunci când m-ai văzut îmbrăcat ca o mamă”, a spus Daniel.

Articole asemănătoare

Back to top button