fbpx

foto | Dispune de 1000 de paturi și are o suprafață de 60.000 de metri pătrați. Cum arată în interior spitalul construit de chinezi în doar 10 zile?

Mai multe persoane infectate de coronavirus au fost internate luni în spitalul specializat, construit în doar zece zile în orașul Wuhan. Instituția medicală are suprafața de 60.000 de metri pătrați și 1000 de paturi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Clădirea dispune de saloane pentru izolare, saloane destinate terapiei intensive și un sistem specializat de ventilaţie. Aceasta a fost construită de 7000 de lucrători în doar zece zile și urmează să fie inaugurată oficial săptămâna viitoare, dar primii pacienți au fost deja aduși aici, relatează presa străină.

Foto: Digi24
Foto: Digi24

Potrivit informațiilor, în orașul Wuhan, care este considerat epicentrul epidemiei, locuiesc circa 11 milioane de oameni, iar cei mai mulți dintre ei nu au voie să părăsească zona. Până acum, doar în China au fost înregistrate aproximativ 400 de decese din cauza coronavirusului și peste 16.000 de infectări.

Citește și: Un moldovean a părăsit ieri orașul Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus. Când ar putea ajunge bărbatul în Moldova?

Ai febră, strănuți și îți este frică de coletele din China? Află cum să te protejezi de coronavirus și ce să faci dacă ai simptomele bolii

video | Ne putem infecta cu coronavirus dacă mâncăm banane? Celebrul doctor Komarovskiy explică ce reprezintă boala și de ce nu ar trebui să ne fie frică de ea

 

Articole asemănătoare

Back to top button