fbpx

foto | Cartierul în care oamenii merg la serviciu cu avionul. Majoritatea caselor au hangare pentru aparatele de zbor

Oamenii merg la serviciu cu avionul, fiecare casă are hangar pentru aparat de zbor, iar șoselele sunt adaptate și pentru aterizarea aeronavelor. Se întâmplă în cartierul rezidențial Cameron Airpark Estates din California.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Drumurile sunt mai largi decât pista aeroportului, deoarece au fost concepute pentru ca avioanele și mașinile să circule concomitent și în siguranță. Semnele stradale și cutiile poștale sunt poziționate la înălțime mai mică de un metru, ca să nu fie lovite de aripile aparatelor de zbor.

Unul dintre localnici a relatat că s-a mutat în zonă în 2003. În loc să circule câteva ore zilnic cu mașina, până a se pensiona el parcurgea drumul până la serviciu cu avionul său de mici dimensiuni timp de 40 de minute.

Construit în 1963, cartierul cuprinde 124 de case, transmite libertatea.ro, citând Insider. Actualmente, doar una dintre ele este scoasă la vânzare, costă peste 1,5 milioane de dolari, iar doritori sunt mulți.

Chiar dacă zona este deosebită, nu toți  localnicii împărtășesc dragostea pentru aviație. Bunăoară, unii dintre localnici colecționează mașini și au ales să locuiască acolo din cauza hangarelor, iar alții sunt deranjați de zgomotul aeronavelor.

Foto: Insider

Articole asemănătoare

Back to top button