fbpx

foto | „Boris Goneson”. Valul de glume și meme-uri cu premierul britanic după anunțul privind demisia sa

Boris Johnson a demisionat, joi, după aproape trei ani la conducerea Marii Britanii și a Partidului Conservator, urmând să fie înlocuit în funcție după ce formațiunea își va găsi un nou lider. Plecarea lui Johnson, un personaj excentric care a stârnit de multe ori amuzamentul pe internet, a devenit o nouă sursă de glume și meme-uri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Boris Johnson a fost ironizat inclusiv de lanțul de restaurante fast-food KFC, care a postat pe Twitter o poză în care premierul apare îmbrăcat într-un costum de pui de găină, în răspuns la contul de Twitter al conservatorilor, care pusese o poză similară, în 2019, cu liderul de atunci al laburiștilor, Jeremy Corbyn.

Și muzeul Madam Tussauds a făcut o schimbare la figura de ceară a lui Johnson.

Boris Johnson a fost ironizat în repetate rânduri și de pe contul de Twitter al lui Larry, motanul de la Downing Street Nr. 10, însărcinat cu prinderea șoarecilor la reședința oficială a premierului britanic. Până acum, „mandatul” lui Larry s-a întins pe parcursul perioadei de funcție a trei prim-miniștri, toți conservatori – David Cameron, Theresa May și Boris Johnson.

Articole asemănătoare

Back to top button