fbpx

foto | Are doar 16 ani, dar deja poartă mărimea 57 la încălțăminte. Povestea tânărului cu cele mai mari picioare din lume

Lars Motza este un tânăr de 16 ani din Germania care deține recordul pentru cele mai mari picioare din lume. Faptul că este diferit de alții s-a observat încă de la naștere, atunci când medicii trebuiau să-i ia amprentele tălpilor, însă acestea nu încăpeau în mulajul destinat pentru această procedură de rutină.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acum, adolescentul poartă mărimea 57 și nu știe cât are să mai crească. Toată încălțămintea sa este făcută la comandă, întrucât cea mai mare pereche de pantofi pe care i-a găsit vreodată într-un magazin avea mărimea 47, adică cu 10 mărimi mai mică decât i-ar fi trebuit.

„Este neplăcut să găseşti o pereche de pantofi care să-ţi placă foarte mult, dar ştii că nu or să te încapă”, povesteşte tânărul, citat de presa străină.

Foto: adevarul.ro

Pentru o pereche realizată pe comandă ajunge să dea câte 1000 – 1200 de euro. Însă, considerându-se o problemă medicală, asigurarea de sănătate îi acoperă costurile unei perechi de încălţăminte pe an.

Neamțul are mai multe probleme din cauza faptului că are cele mai mari picioare din lume. Tânărul nu-și poate lua permisul de conducere, pentru că există riscul să calce pe două pedale în acelaşi timp. Tânărul stârneşte atenţie în jurul lui, de cele mai multe ori oamenii pe stradă se uită cam ciudat la el sau îi fac poze fără să îi ceară voie, însă spune că nu îl deranjează acest lucru, considerându-se doar un adolescent ceva mai dezvoltat.

Foto: adevarul.ro

Articole asemănătoare

Back to top button