fbpx

Fiul de 15 ani al lui Kadîrov, fotografiat cu un ceas de 1,4 milioane de dolari

Adam Kadîrov, fiul de 15 ani al liderului cecen Ramzan Kadîrov, a fost fotografiat în timp ce purta un ceas în valoare de 1,4 milioane de dolari (85 de milioane de ruble). Imaginea a fost publicată pe contul de Instagram al echipei opozantului rus Alexei Navalnîi și pe contul de Twitter al publicației independente Nexta.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Adam Kadîrov s-a fotografiat pe 23 octombrie la un hotel de 5 stele din Dubai, alături de luptătorul MMA cecen, Abdurakhman Dudaev, scrie Digi24.

Conform echipei lui Navalnîi, ceasul este un model Audemars Piguet, încrustat cu diamante. Ceasul valorează aproximativ 85 de milioane de ruble, adică circa 1,4 milioane de dolari la valoarea actuală a cursului de schimb.

În luna octombrie, liderul cecen Ramzan Kadîrov a susținut că fiii săi minori au ajuns în prima linie a frontului din Ucraina și a publicat un clip video pe canalul său de Telegram.

Akhmat, Eli și Adam au vizitat linia frontului, unde se dau lupte dure cu naționaliștii ucraineni. Ca mândri soldați ceceni, s-au apucat imediat de treabă. Alături de comandantul Zamid Chalaev, ei s-au apropiat de pozițiile inamice și au asigurat foc de acoperire pentru soldații care înaintau„, se arată în descrierea atașată clipului video.

„O vârstă minoră nu ar trebui să conteze pentru pregătirea apărătorilor Patriei noastre: Nepoții primului președinte al Republicii Cecene, Eroul Rusiei Akhmat-Kadzhi Kadîrov – Akhmat, Eli și Adam, de 16, 15 și 14 ani. Dar pregătirea lor militară a început cu mult timp în urmă, la o vârstă fragedă”, a scris Kadîrov pe contul lui de Telegram, luni, pptrivit ria.ru.

Potrivit lui Ramzan Kadîrov, cei trei băieți „sunt învățați cum să manipuleze diferite arme și cum să le folosească”, la o bază din Gudermes și că Akhmat, Eli și Adam sunt „gata să-și aplice abilitățile” în Ucraina.

„Suntem convinși că până și copiii minori vă vor zdrobi în bucăți, pentru că nu aveți spirit de luptă, nici cinste și nici demnitate”, a mai spus liderul cecen.

Articole asemănătoare

Back to top button