fbpx

Doliu în lumea muzicală. Un cântăreț a murit în timpul unui concert, care a fost cauza decesului

Lumea muzicală este în doliu. Un cântăreț a murit în timpul unui concert, în fața a sute de persoane. Spectacolul a fost întrerupt, iar publicul a fost evacuat de urgență. Primele informații despre incidentul tragic, care a fost cauza decesului artistului în vârstă de 54 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lumea muzicală este în doliu

Un eveniment ce a strâns un număr important de iubitori ai muzicii a fost umbrit de o tragedie. În fața publicului, un cântăreț a murit în timpul unui concert.

S-a întâmplat în timpul unui recital susținut în cadrul festivalului de muzică barocă din Ambronay (Franţa), a transmis Ouest France.

Artistul care și-a pierdut viața este baritonul argentinian Alejandro Meerapfel, în vârstă de 54 de ani, scrie Playtech.

Un cântăreț a murit în timpul unui concert, la doar 54 de ani

Imediat după incident, spectacolul a fost întrerupt, iar publicul a fost evacuat de urgență din sală. În ciuda eforturilor depuse de echipele de salvatori, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Alejandro Meerapfel ar fi suferit un atac de cord. Bărbatului în vârstă de 54 de ani i s-a făcut rău la scurt timp după ce a urcat pe scena festivalului.

Artistul susținuse mai multe concerte pe scena Abbatiale din Ambronay.

Te-ar putea interesa și: Cum a murit Dem Rădulescu. Ce s-a întâmplat cu celebrul actor în ziua în care s-a stins: „S-a oprit şi a respirat adânc”. Astăzi ar fi împlinit 92 de ani

Cântărețul care a murit pe scenă făcea parte din grupul Cappella Mediterranea şi Corul de Cameră din Namur. Artiștii au urcat pe scena abaţiei din Ambronay vineri, 22 septembrie 2023, sub conducerea dirijorului argentinian Leonardo García Alarcón.

În momentul producerii tragediei, spectacolul era difuzat de France Télévisions pe Culturebox.

Un celebru rapper s-a stins din viață în fața publicului

Din nefericire, nu este primul de incident de acest fel. La începutul acestei veri, peste Ocean, un alt cântăreț își dădea ultima suflare în fața publicului. Rapperul cunoscut ca Big Pokey s-a prăbușit în timpul unui concert susținut într-un bar din Beaumont, Statele Unite ale Americii.

Cei prezenți au sărit să îi acorde primul ajutor până când au sosit medicii. Interpretul a fost dus de urgență la spital, unde a fost declarat decesul.

Articole asemănătoare

Back to top button