fbpx

doc | Novak Djokovic a rămas fără viză. Autoritățile australiene i-au anulat-o

Ministrul de Interne al Australiei, Alex Hawke, i-a anulat, vineri, 14 ianuarie, viza lui Novak Djokovic. În acest moment, tenismenul nu mai poate participa la Australian Open. Însă Novak Djokovic poate contesta decizia în instanță. Cu toate acestea, participarea lui Djokovic la turnelul Australian Open este puțin probabilă, având în vedere că decizia autorităților a venit vineri seară (ora Australiei), ceea ce face dificilă atacarea în justiție până la startul competiției din 17 ianuarie, scrie g4media.ro, cu referire la The Guardian.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Novak Djokovic a recunoscut, miercuri, că s-a întâlnit cu un jurnalist când ştia că are COVID-19, descriind acest fapt drept o „eroare de judecată”. Însă el a afirmat că nu ştia că este pozitiv atunci când a premiat copiii de la academia lui din Belgrad, la o zi după data testului său PCR. Cât priveşte declaraţia prezentată autorităţilor australiene înainte de sosirea în ţară, referitoare la faptul că nu călătorise în afara Serbiei anterior, aceasta a fost completată greşit de agentul său, a adăugat Djokovic.

Liderul ATP a recunoscut că, după ce a primit rezultatul pozitiv, a participat, totuși, la centrul său de tenis din Belgrad, 18 decembrie, la un interviu pentru L’Equipe”, deoarece „s-a simţit obligat” şi „nu a vrut să-l dezamăgească pe jurnalist”. Djokovic spune că s-a distanțat social şi a purtat o mască, cu excepţia momentelor în care au fost făcute fotografii.

Foto: Twitter

Djokovic a mai spus că declaraţia incorectă completată la 1 ianuarie, înainte de călătoria în Australia, a fost depusă de echipa lui în numele lui”.

În acelaşi timp, el a insistat că alte informaţii apărute în presă, despre faptul că el ar fi apărut în public în urma testării pozitive pentru COVID-19, reprezintă o „dezinformare”. Novak Djkovic a câştigat apelul la decizia autorităţilor federale australiene de a-i anula viza de intrare în ţară.

Citește și: foto | Novak Djokovic, subiect de amuzament pe internet. Glumele devenite virale cu sportivul blocat în Australia

Articole asemănătoare

Back to top button