fbpx

„Din păcate, va mai fi cu noi pentru o perioadă scurtă”. Fostul solist al trupei rock Smash Mouth este grav bolnav

Medicii spun că Steve Harwell, 56 de ani, fostul solist al trupei rock Smash Mouth, mai are de trăit doar câteva zile, primind îngrijiri medicale acasă, a transmis duminică managerul trupei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Deși Steve este încă aici cu noi, din păcate, va fi doar pentru o perioadă scurtă de timp”, a transmis managerul Smash Mouth, Robert Hayes.

Managerul a mai precizat că logodnica lui Harwell este alături de el, scrie Digi24.

„Sperăm că oamenii vor respecta intimitatea lui Steve și a familiei sale în această perioadă dificilă”, a mai spus Hayes.

Harwell a fost membru fondator și solistul trupei Smash Mouth, ale cărei cele mai cunoscute piese sunt „All Star” și „I’m a Believer”.

„Vocea emblematică a lui Steve este una dintre cele mai recunoscute voci ale generației sale. Steve și-a iubit fanii și i-a plăcut să cânte”, a spus Hayes.

Cu Steve Harwell solist, trupa s-a bucurat de mare succes și a fost nominalizată la Grammy pentru cea mai bună interpretare pentru „All Star”, o melodie care s-a bucurat de un succes internațional imens după ce a fost inclusă în coloana sonoră a filmului de animație „Shrek”, în 2001.

Harwell a părăsit trupa în 2021, din cauza problemelor de sănătate, iar în momentul de față noul vocalist este Zach Goode.

În decursul vieții Harwell s-a luptat cu alcoolismul, dar și cu alte probleme de sănătate. În 2013 a fost diagnosticat cu cardiomiopatie și ulterior cu o afecțiune neurologică – encefalopatia Wernicke – care i-a afectat memoria și vorbirea. Mai recent a fost diagnosticat și cu o boală a ficatului.

Articole asemănătoare

Back to top button